NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
BeveiligingSloten

Wanneer lockpicking er gemakkelijk uitziet

2 Minuten lezen

Herhaalde gewoontes en aanbevelingen van eerdere klanten aan familie en vrienden zijn ook belangrijk voor mijn succes als slotenmaker. Daarom zijn een goede klantenservice, snelle responstijden en efficiënte reparaties voor mij cruciaal.

Wat doen bij buitensluiting?

Er zijn echter situaties waarin te snel en efficiënt zijn soms als een nadeel kan worden gezien. Als ik bijvoorbeeld wordt opgeroepen voor een lock-out-situatie, waarbij iemand niet in hun eigendom kan komen, kan dat meestal op twee manieren. Het kan een slot zijn dat relatief snel te openen is en ik heb de klus in een paar minuten geklaard of het kan een slot zijn dat extreem moeilijk is en veel tijd, moeite en verschillende technieken kost. In beide gevallen zijn klanten meestal erg blij en dankbaar wanneer hun deur eindelijk wordt ontgrendeld en ze weer naar binnen kunnen. Ik vermoed echter dat wanneer het slot een grotere uitdaging is geweest, klanten dankbaarder zijn dan wanneer het een eenvoudiger slot is geweest. Dit is begrijpelijk omdat we taken die snel kunnen worden uitgevoerd, vaak als eenvoudige taken beschouwen. Dit kan echter soms de werkelijke hoeveelheid werk en vaardigheden maskeren die zijn gestoken in het snel kunnen uitvoeren van een taak. Het doet me denken aan dit oude verhaal:

Anekdote uit de geschiedenis

Een man vraagt ​​een beroemde kunstenaar om hem een ​​afbeelding van een vis te schilderen. Hij krijgt van de kunstenaar te horen dat hij daar een jaar over zal doen. 365 dagen later komt de man terug en heeft de kunstenaar nog steeds geen schilderij om hem te geven. De man ergert zich en staat erop dat hij het meteen doet. De kunstenaar haalt zijn verf tevoorschijn en maakt de mooiste afbeelding van een vis. De man staat versteld van de perfectie van het beeld, maar ergert zich ook. Hij vraagt ​​de kunstenaar waarom hij een jaar moet wachten op een schilderij waar hij maar 5 minuten over heeft gedaan. De kunstenaar neemt hem dan mee naar een kast en opent deze. Duizenden schetsen van vissen vallen eruit.

Ik veronderstel dat wat ik probeer te zeggen is dat alleen omdat een taak snel is en er gemakkelijk uitziet, niet betekent dat het altijd zo is. Een goede slotenmaker is opgeleid en heeft honderden uren besteed aan het perfectioneren van hun niet-destructieve technieken voordat hij bij u aan de deur kwam. Er zijn veel malafide slotenmakers die niet de uren van training of praktijk op het werk hebben gedaan en niet weten hoe ze sloten op de juiste manier moeten kiezen. Dit zijn het soort slotenmakers die altijd direct naar het elektrische gereedschap grijpen. Zij zullen de slotcilinder uitboren en een vervanging in rekening brengen, ook als dit niet nodig is. Helaas bezorgen deze slotenmakers de hele branche een slechte naam.

Dus als er ooit een slotenmaker bij u thuis arriveert en u snel en met weinig poespas weer naar binnen krijgt, wees dan heel blij dat u een goed opgeleide slotenmaker hebt gekozen met precies de juiste vaardigheden voor de klus. Zorg ervoor dat u hun nummer op een veilige plaats bewaart.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Beveiligingsbedrijven als veiligheidsmeesters in Utrecht

1 Minuten lezen
Utrecht, een stad doordrenkt met geschiedenis en bruisende energie, is niet immuun voor de uitdagingen op het gebied van veiligheid die veel…
Beveiliging

Hoe makkelijk is het om een deurslot te vervangen?

1 Minuten lezen
Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je een deurslot zou willen vervangen. Je bent verhuisd naar een nieuwe woning en je…
Sloten

Sloten en opstalverzekering

2 Minuten lezen
Er zijn verschillende soorten sloten van goede kwaliteit beschikbaar en het type dat u heeft, hangt af van uw specifieke eigendom. U…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.