NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Receptiediensten

2 Minuten lezen
servicemedewerkster receptiedienst

In een hotel of in een kantoorpand wilt u gasten hartelijk welkom heten. Wanneer zij door een indrukwekkende entree naar binnen lopen en uw receptie bereiken, hecht u er waarde aan dat ze zich vanaf het eerste moment op hun gemak voelen. Of het nu gaat om een formele of informele setting, in uw pand staan de gasten voorop. 

En dan gaat het niet alleen om een welkome gevoel dat bij de mensen wordt opgeroepen, veiligheid is een ander aspect dat u meeweegt in uw beleid. Om de veiligheid van uw gasten te waarborgen, maakt u gebruik van de receptiediensten van Young Security. In deze blog leest u wat deze dienst voor u kan betekenen en hoe u de veiligheid bij de ingang van uw hotel of kantoor verhoogt.

Receptiediensten waar uw gasten zich laten informeren en beveiligen

Wanneer u bekende en nieuwe gasten ontvangt, dan komen zij als eerst langs de receptie. Alleen om een kort praatje te maken of juist om de weg te vragen naar hun afspraak. De receptie helpt de gasten op weg naar hun bestemming en zorgt ervoor dat zij op hun gemak zijn. Vragen beantwoorden en klachten in ontvangst nemen om ervoor te zorgen dat alle gasten goed geholpen worden. Maak de werkzaamheden van de receptie compleet met de receptiediensten van Young Security, zodat uw gasten zich niet alleen geholpen, maar ook veilig voelen.

De beveiligers van Young Security zorgen er tijdens de receptiediensten namelijk voor dat uw gasten bij binnenkomst op de hoogte zijn van de veiligheidsmaatregelen in het pand. Treffen ze een beveiliger aan bij de receptie, dan is direct duidelijk dat er gelet wordt op de veiligheid van de betrokkenen. In samenwerking met de receptionist heet de beveiliger u namelijk welkom, maar hij ziet ook wanneer verdachte personen het gebouw binnenkomen. En andere situaties die verdenkingen bij hem oproepen, worden direct bij de ingang gesignaleerd en behandeld.

Voor welke branche kunt u de receptiedienst inschakelen?

Wilt u de receptiediensten van Young Security inzetten, dan zorgt u voor een veiliger omgeving voor uw gasten en medewerkers. Iedere verdachte situatie of persoon wordt namelijk meteen opgemerkt en heeft geen kans om het pand in te dringen. De beveiliging bij de receptie kan in diverse branches geregeld worden. U kunt hierbij denken aan de volgende locaties met voor de ene sector een hoger risico dan voor de andere.

  • Hotels
  • Kantoorpanden waar dagelijks honderden bezoekers komen
  • Ziekenhuizen
  • Overheidsdiensten
  • Banken
  • Sportscholen

Schakel de receptiediensten van Young Security voor een optimaal veilig gevoel

Wat het doeleind van uw bedrijf ook is en welke rol uw gasten spelen, de veiligheid van ieder persoon in het pand staat voorop. Wilt u er gerust op zijn dat uw gasten zich terecht veilig kunnen voelen binnen uw bedrijf, schakel dan de receptiediensten van Young Security. Overigens kunt u ook voor andere situaties een dienst inzetten die de veiligheid van uw mensen verhoogt. Daarbij kunt u denken aan onder andere bedrijfsbeveiliging, particuliere beveiliging of zorgbeveiliging. Wilt u van een van deze diensten gebruikmaken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een deskundige beveiliger van Young Security die u precies kan vertellen wat u hiervan kunt verwachten. Voortaan geeft u uw gasten dan niet alleen een welkom, maar ook een heel veilig gevoel.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Beveiligingsbedrijven als veiligheidsmeesters in Utrecht

1 Minuten lezen
Utrecht, een stad doordrenkt met geschiedenis en bruisende energie, is niet immuun voor de uitdagingen op het gebied van veiligheid die veel…
Beveiliging

Hoe makkelijk is het om een deurslot te vervangen?

1 Minuten lezen
Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je een deurslot zou willen vervangen. Je bent verhuisd naar een nieuwe woning en je…
BeveiligingSloten

Slotenmakers - De goede, de slechte en de ronduit lelijke

1 Minuten lezen
Hoe herken je een goede slotenmaker? De goede slotenmakers zijn gemakkelijk te herkennen omdat ze: Geef een eerlijke offerte Heb geen voorrijkosten…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.