NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
AlgemeenSloten

Buitengesloten uit uw flat? Hier leest u hoe u weer naar binnen kunt.

2 Minuten lezen

Veel mensen in Edinburgh en elders zullen op een bepaald moment in hun leven de ellende hebben ervaren van het buitensluiten van hun huis. Dit gebeurt meestal om een ​​van de volgende twee redenen: ofwel hebben ze de sleutels binnengelaten en hebben ze per ongeluk de deur achter zich dichtgesmeten, ofwel zijn ze hun sleutels kwijtgeraakt terwijl ze onderweg waren. Om de een of andere vreemde reden, op dezelfde manier waarop beboterde toast altijd met de beboterde kant naar beneden lijkt te vallen, gebeurt het vaker dat je wordt buitengesloten als het buiten koud en nat is. Dus als u zich in deze ongelukkige situatie bevindt, wat moet u dan doen?

Hieronder staan ​​5 van de meest voorkomende manieren waarop mensen proberen terug te komen in hun huis, voordat ze een noodslotenmaker bellen voor hulp.

1. Neem contact op met iemand die een reservesleutel heeft

Als je in een gedeelde woning woont, is het een goed idee om contact op te nemen met een huisgenoot en ook als je in een huurwoning zit, is je huisbaas meestal je eerste aanspreekpunt. Als u echter alleen woont, is het vooral handig om te regelen dat iemand een extra set sleutels voor u vasthoudt. Maar denk goed na over wie je kiest voor deze taak. Familieleden, goede vrienden en buren zijn meestal het beste, zolang ze maar bij u in de buurt wonen. Het heeft weinig zin om een ​​extra set sleutels te geven aan iemand die meer dan 3 uur rijden verderop woont.

2. Vind de reservesleutel die buiten in de tuin is verstopt

Dit hangt er natuurlijk van af of je een tuin hebt en daar een reservesleutel verstopt hebt. Als je toch besluit een sleutel in de tuin te verstoppen, vermijd dan koste wat het kost de gebruikelijke verstopplekken: onder de deurmat, in een bloempot, in/onder een nepsteen of ergens in de buurt van de voordeur. Gebruik je fantasie om een ​​locatie te vinden die uit het zicht is en moeilijk te vinden is, anders riskeer je een hoge rekening als er wordt ingebroken met je eigen sleutels en je verzekeringsmaatschappij weigert uit te betalen.

3. De oude creditcardtruc

Iedereen heeft wel eens een film gezien waarin een creditcard langs de rand van de deur wordt geveegd en de deur op magische wijze openklikt. Helaas zullen veel mensen deze methode proberen en eindigen met een beschadigde kaart in plaats van een ontgrendelde deur.

4. Klim naar binnen door een open raam

Woningverzekeringsmaatschappijen zijn nu erg kieskeurig over raambeveiliging. Dit betekent dat het vinden van een open raam minder waarschijnlijk is dan een paar jaar geleden. Bovendien is deze optie eigenlijk alleen haalbaar als je op de begane grond woont, een raam vindt dat groot genoeg is en jong en flexibel genoeg is om er doorheen te klimmen.

5. Smash een ruit om binnen te komen

Als u op de begane grond woont en er is een raam met enkel glas, dan kunt u overwegen dit te doorbreken als een manier om uw woning binnen te komen. U moet echter ook rekening houden met de tijd en kosten van het inschakelen van een glazenmaker om het glas dat u hebt beschadigd te repareren. U zult merken dat dit op de lange termijn minder kosteneffectief is.

Aan het eind van de dag zonder reservesleutel, zullen de meeste mensen moeten vertrouwen op de vaardigheden van een volledig opgeleide slotenmaker om hen te helpen weer naar binnen te gaan. Dit is logisch, aangezien een lokale slotenmaker snel bij uw eigendom kan zijn en u in een mum van tijd weer in uw huis kunt hebben – meestal zonder uw slot of deur te beschadigen. Het kost je misschien zelfs een stuk minder dan je denkt!

Gerelateerde berichten
Sloten

Sloten en opstalverzekering

2 Minuten lezen
Er zijn verschillende soorten sloten van goede kwaliteit beschikbaar en het type dat u heeft, hangt af van uw specifieke eigendom. U…
BeveiligingSloten

Slotenmakers - De goede, de slechte en de ronduit lelijke

1 Minuten lezen
Hoe herken je een goede slotenmaker? De goede slotenmakers zijn gemakkelijk te herkennen omdat ze: Geef een eerlijke offerte Heb geen voorrijkosten…
AlgemeenBeveiligingSloten

Hoe u de beste slotenmaker in uw regio vindt?

3 Minuten lezen
Als u bent buitengesloten of uw sloten moeten worden vervangen, heeft u een manier nodig om snel de beste slotenmaker bij u…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.